Numër i madh i qytetarëve po presin në radhë

Numër i madh i qytetarëve po presin në radhë te zyrat e Agjencisë së Regjistrit Civil (ARC) për tu pajisu me dokumente.

Qytetarët ishin të pajisur me maska e dorëz, ndërsa policia po përkujdeset  që të mbahet distanca.

Me lehtësimin e masave të qarkullimit, në fazën e dytë  të planifikuar nga institucionet e vendit, është bërë hapja e disa veprimtarive, ndër to edhe ARC-ja, transmeton E.O.

Nga data 18 maj ka filluar faza e dytë e lehtësimit të masave ku u hapën floktarët, stomatologët dhe fizioterapeutët, tregtarët me pakicë, gastronomia take-way, transporti hekurudhor, ai urban dhe ndërurban me leje të veçanta.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close