Janë ndaluar 9 persona të cilët nuk kanë përfillur masat për pandeminë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur në raportin 24 orësh të saj se gjatë ditës së djeshme janë ndaluar 9 persona të cilët nuk kanë përfillur dispozitat shëndetësore gjatë epidemisë.

Prizreni është komuna që prinë me shtatë të ndaluar, e pasuar nga Prishtina me një të ndaluar si dhe një tjetër person është ndaluar nga departamenti i kufirit.

Kjo është tabela e plotë:
MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

Përpiluar me datë 22/05/2020

VEPRA: MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISËNUMRI I RASTEVENUMRI I PERSONAVE

DRP – Prishtinë11

DRP-Gjilan00

DRP-Ferizaj00

DRP-Prizren47

DRP-Pejë00

DRP-Gjakovë 00

DRP-Mitrovicë – Jugu00

DRP-Mitrovicë – Veri00

Departamenti i Kufirit

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close