Shqiptari ishte njeriu i parë që do takonte Drejtori i ri i Inteligjencës Kombëtare të SHBA-së, Ratcliffe

Drejtori i sapoemëruar i Inteligjencës Kombëtare të SHBA-së, kongresisti republikan John Ratcliffe, ka bërë një veprim të jashtëzakonshëm me të marrë zyrtarisht detyrën.

John Ratcliffe duke qenë se është mik i ngushtë i Biznesmenëve Shqiptaro-Amerikan, ai ka bërë një vizitë falënderuese tek Ismet Smajli, njofton Klan Kosova.

”Kjo ishte një surprizë e veçantë për mua dhe Edmondin, menjëherë pas votimit John dhe bashkshortja e tij Michelle erdhën në lokalin tonë për një përshendetje të shkurtër”.

”Nuk mundem ta pershkruaj gëzimin”, shprehet ai në llogarinë e tij në facebook.

”Nuk kisha idenë se ai ishte në shtëpinë e tij këtu afër, dhe me tha se kishte dëshirë që unë të jem njeriu i parë që do takonte”.

Smajli thekson që këtë vizitë të Ratcliffe nuk e priste në këtë kohë dhe vend.

”I thash se pritja qe ai te ishte në Washington dhe se kjo ishte ni supriz e veçantë”. 

Ai shton se Ratcliffe e falënderoi për raportet e mira që kishin mes vete.

”Më falënderoi për miqësinë  ”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close