Ultimate magazine theme for WordPress.

Vjosa Osmani ka folur rreth ofendimeve që po i bëhen, nga njerëz të ‘shtëpisë së saj-LDK’

Nënkryetarja e LDK-së Vjosa Osmani ka folur rreth ofendimeve që po i bëhen, sipas saj, nga njerëz të ‘shtëpisë së saj’.

Duke mos përmendur emra, Vjosa Osmani tha se bëhet fjalë për fyerje nga më të ndryshme në publik nga shtëpia e saj, duke iu referuar kështu partisë nga e cila ajo vjen – LDK.

“Gabimet që i bën Vetëvendosje i paguan Vetëvendosje. Ata e paguajnë çmimin e gabimeve të tyre. Unë kam dal në garë për shtëpinë time, LDK-në dhe nuk pajtohem me dërgimin e letrave prapa shpinës nga njerëz të shtëpisë sime në SHBA dhe Berlin”, ka thënë Osmani në T7.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close