Limuzina e Enver Hoxhës

Limuzina e Enver Hoxhes, daton që prej vitit 1950 dhe i është dhuruar diktatorit Hoxha nga udhëheqësi i Bashkimit Sovjetik, Joseph Stalini. Një tjetër prapaskenë e panjohur dhe mjaft interesante, ishte se kjo makinë është përdorur gjatë gjithë jetës nga Hoxha, por është përdorur edhe në funeralin e tij!

Kalendari Enciklopedik Shqiptar

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close