Rregullatori Evropian ka miratuar përdorimin e remdesivirit në kurimin e coronavirusit

Rregullatori Evropian miratoi me kusht përdorimin barit antiviralë remdesivir për pacientët me covid-19, i cili është bari i parë që ka marrë një rekomandim në Kontinentin e Vjetër.

Agjensia Evropiane e Barnave (EMA) njoftoi të enjten se CHMP (komiteti i ilaçeve të saj) ka rekomanduar përdorimin e remdesivirit tek të rriturit dhe fëmijët 12 vjeç të cilët janë diagnostikuar me pneumoni që kërkon oksigjen. ./proinfo

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close