Komisioni diskuton për ndryshimin e Ligjit për festat zyrtare

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 16.06.2020;
3.    Shqyrtimi i Draft Planit të Punës së Komisionit, për periudhën korrik-dhjetor 2020;
4.    Nisma legjislative e Komisionit për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr.03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës;
5.    Të ndryshme.

Vendi: C203 Koha: 13:00

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close