Zvicra me vatër të re coronavirusi, ia sollën serbët nga Beogradi

Autoritetet zvicerane kanë zbuluar një shpërthim i ri me koronavirus në kantonin e Graubündeni ,u shkaktua nga virusi që e sollen të rinj serb nga Beogradi.

Këtë e pohon “20 min” zviceran, i cili shkruan se një grup prej gjashtë djemsh u kthyen nga Beogradi dhe pas tre ditësh u sëmurën me koronavirus.

I pari nga grupi u testua dhe meqë doli pozitiv për koronavirus, u gjurmuan kontaktet e tij , pas së cilës të gjashtit u futën në karantinë.
Personat të cilët kishin kontakte me të infektuarit gjithashtu ishin vendosur nën masa karantine.

Nga gjithsej 73 persona që janë në karantinë në kantonin e Graubünden, shumica prej tyre kanë diçka që kanë të bëjnë me ahengun në Beograd, tregoi mjeku kantonal, Marina Jamnicki për televizionin RSI.

Ajo sqaroi se shkaku i infeksionit ishte “jeta e natës” e të riut.
Të gjithë personat që kishin kontakte me të infektuarit gjithashtu u vendosen nën masa karantine.

Nga gjithsej 73 persona që janë në karantinë në kantonin e Graubündenit, shumica prej tyre kanë diçka që kanë të bëjnë me ahengun në Beograd, tregoi mjekja kantonale, Marina Jamnicki për televizionin RSI.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close