Beyoncé në Korrik do e publikoj albumin e ri

Një album i ri vizual i shkruar, drejtuar dhe prodhuar nga Beyoncé është në prag të publikimit.

‘Black Is King’ do të festojë rezistencën dhe kulturën e njerëzve me ngjyrë, në premierën globale të ‘Disney +’ më 31 korrik, sipas një njoftimi për shtyp.

Albumi është i bazuar në muzikën e ‘The Lion King: The Gift’, albumin  e  kuruar nga Beyoncé për serinë e animuar të ‘Lion King’ të lëshuar vitin e kaluar, në të cilën ajo dubloi karakterin e Nala.”

Albumi vizual nga Beyoncé përshkon mësimet e ‘The Lion King’ për mbretërit dhe mbretëreshat e sotme në kërkim të kurorave të tyre, thuhet në deklaratën e Disney dhe nga ndërmarrja e Beyoncé, Parkwood Entertainment.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close