Ambasadori britanik, Abbott :Institucionet të kenë njerëz të duhur në poste kyçe

Qeveria e Kosovës dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë kanë nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi për emërimin në pozitat e larta drejtuese.

Ambasadori britanik, Nicholas Abbott tha se është e rëndësishme që institucionet e Kosovës të kenë njerëzit e duhur në postet kyçe, të përzgjedhur në mënyrë transparente dhe në baza meritore.

“Sot pata kënaqësinë të nënshkruaj një Memorandum Mirëkuptimi me kryeministrin Avdullah Hoti, për vazhdimin e projektit tonë për rekrutimet”, tha ai.

Ambasadori britanik tha se suksesi i këtij projekti do të jetë suksesi i Kosovës.

“Dështimi i proceseve të rekrutimit, dhe emërimet që nuk bazohen në merita, do të nënkuptonin dështim për Kosovën dhe institucionet e saj”, tha ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close