Komandanti i Marinës së Ukrainës: Po përgatitemi për luftë me Rusinë,për të rikthyer Krimenë

“Marina luftarake e Ukrainës po përgatitet për operacione ushtarake me Rusinë dhe synon të kthejë Kriminën,” tha Komandanti i Marinës KontraAdmirali , Oleksiy Neizhpapa.
“Do të ketë shumë humbje – dhe kur bëhet fjalë për ushtarët dhe civilët tanë,” tha Neizhpapa.

Ai theksoi se Kievi pret një sulm të ushtrisë ruse në rajonin e Kherson me qëllim të lëshimit të ujit nga Dnieper në Krime.

“Njësitë tona janë duke u përgatitur për veprime të tilla. Unë nuk mund t’i zbuloj të gjitha planet,” tha Neizhpapa, duke zbuluar detaje se gama e sistemit të raketave Neptun lejon që caqet në Sevastopol të synohen nga territori i Ukrainës.

/Përgatitur nga proinformacion..com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close