Ministri Zemaj thotë se janë të njohur me masat e reja në veri

Selia e krizave të katër komunave në Veri të Kosovës mori një vendim sonte për karantinimin e katër komunave dhe vendosjen e ndalimit të lëvizjes nga 21:00 deri në 5 të mëngjesit.

E ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj po thotë se janë të njoftuar për këtë veprim dhe se janë në koordinim me zëvendëskryeministrin Goran Rakiq.

“Është kërkesë e tyre të cilën ne do ta mbështesim plotësisht. Në bashkëpunim më zëvendëskryeministrin Rakiq do të jemi në kontakt, Janë të njoftuar të gjitha institucionet relevante edhe kryeministri”, ka thënë Zemaj në emisionin Rubikon.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close