Bill Gates thotë se nuk do të mjaftojë një dozë e vetme e vaksinës kundër virusit Corona

Bill Gates thotë e nga ajo se si qëndrojnë gjërat tani, më shumë se një dozë e vaksinës për imunizim kundër virusit corona do të jetë e nevojshme, dhe të moshuarit mund të kenë nevojë për tri.

Themeluesi i Microsoft, i cili me deklaratat e tij në lidhje me vaksinën kundër koronavirusit ka “ngritur botën ë këmbë” dhe ka nxitur teoritë ekonspiracionit, thotë se shpresa që ekzistonte për një dozë të vetme e vaksinës,e cila do të ishte e mjaftueshme, por vetëm në fillim të pandemisë.

Ai tha në një intervistë për CBC News se përpjekjet për të gjetur një vaksinë kundër koronavirus do të kërkojnë një përpjekje të madhe, në nivelin global.

“Për momentin, nuk duket se ndonjë nga vaksinat që janë bërë do të jetë e mjaftueshme për t’u mbrojtur me një dozë të vetme. Kjo ishte shpresë që në fillim. Ndoshta vaksinat që do të bëhen më vonë do të na befasojnë pozitivisht. Por tani për tani, siç qëndrojnë gjërat, Jo. Kur bëhet fjalë për të moshuarit, ata mund të duhet të marrin më shumë se dy doza, “tha Gates.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close