Një artist në Itali ka formësuar në tokë një portret të madh të Joe Bidenit

Një artist i tokës po ndihmon për të kultivuar mbështetje për shpresën presidenciale të SHBA Joe Biden pasi formoi një pamje të tij në një fushë italiane.

Dario Gambarin përfundoi të dielën, portretin e rivalit të Presidentit Donald Trump, në një fushë 27,000 metra katrorë pranë Veronas.

Në një deklaratë për punën e tij, Gambarin sqaroi se ai ishte notivuar nga një citat i Biden për “Vlera e një njeriu nuk matet me atë se sa herë ose sa fort u rrëzua, por sa shpejt u ngrit përsëri”.

Ai tha se ia kujton babanë e tij dhe e kishte frymëzuar që të shkruante një mesazh në fushë duke kërkuar nga Biden të “kërcejë dhe të fluturojë” në Shtëpinë e Bardhë.

Gambarin ka bërë vite me radhë portrete të artit tokësor në fushat e tij veriore italiane – me Papën Françeskon, ish Presidentin e SHBA Barack Obama dhe revolucionarin anti-aparteid Nelson Mandela midis shumë veprave të tij.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close