Mësues në Afrikë dhe programi Word

Mësues në Afrikë që i mëson nxënësit e tij se si të përdorin programin Word pa kompjuter dhe gjithçka bëhet me dorë. Ndoshta një nga imazhet më befasuese të vitit.

Kuptohet që mundësitë për të pasur një kompjuter në vende të varfëra ende është një lux,edhe pse jetojmë në një botë e cila është e vërshuar nga mjete të ndryshme telekomunikative.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close