Kishin kultur klasike Evropiane shqiptarët dikur,derisa erdhën turku e serbi!

Në foto një shqiptar me kostumin tonë të lasht Popullor, teksa parakalon në karnavalin e famshëm të Venedikut duke lënë gojëhapur pjesëmarrësit e tjerë.

Kishin kultur klasike Evropiane shqiptarët dikur, derisa turku dhe kultura arabe erdhi dhe tjetërsoi thuajse gjithçka, përveç gjuhës Shqipe që nuk ia doli dot ta tjetërsoj edhe pse e ndaloi me ligj.

/Toka Iliro-Pellazge

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close