Mali i Zi/Lista shqiptare “Koha është tani” ka dorëzuar listën e kandidatëve për deputet

Forumi Shqiptar (ASH-LDSH), Forca e Re Demokratike, Lëvizja Perspektiva dhe Unioni i Tuzit, dorëzuan në Komisionin Zgjedhor, listën e kandidatëve për deputet.

Listës i paraprinë Nik Gjeloshaj, pasuar nga Genc Nimanbegu e Nikollë Camaj.Në mbështetje të listës koalicioni në fjalë dorëzoi 3200 nënshkrime.Kjo listë numëron 81 kandidat e kandidate dhe përfshinë komplet gjeografinë shqiptare në Malin e Zi, nga bregu i Bunës e deri në burimet e Ibrit, përfshirë këtu, Ulqinin, Tivarin, Malësinë, Plavë Gucinë dhe Rozhajën./infoshqip.me

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close