Forca të Njesisë Speciale të Policisë së Kosovës patrullojnë në Karaçevë

Ditëve të fundit kishte ndodhur incident i rëndë i shkeljes së kufirit të Kosovës kur pjestarë të Ushtrisë së Serbisë ishin futur thellë në territorin e kosovës në rajonin e Karaçevës.Pas kësaj ngjarje ka pasur reagime të ashpra nga subjekte të ndryshme politike,të cilat kanë kërkuar spjegime edhe nga KFOR-i.

E nga ana e tyre ishte paraqitur si një manovrim patrulle të përbashkët KFOR-Ushtria e Serbisë!

Sot janë nxjerrë foto ku thuhet se Forca të Njesisë Speciale të Policisë së Kosovës kanë dalë në patrullim në Karaçevë,për të mbikqyrur situatën e cila ka shqetësuar dhe brengosur tashmë një kohë të gjatë banorët e kësaj ane të Kamenicës.

/Proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close