Kryeministri,Hoti:Telekomi do ta ketë mbështetjen e Qeverisë së Kosovës.

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ka thënë se Telekomi do të ketë mbështetjen e Qeverisë së Kosovës.

Hoti në një postim në Facebook shkruan se bashkë me ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka zhvilluar një takim virtual me anëtarët e Bordit të Telekomit.

“Telekomi do ta ketë mbështetjen e Qeverisë së Kosovës. Bashkë me ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, sot kemi zhvilluar takim virtual me anëtarët e Bordit të Telekomit, me të cilët biseduam për gjendjen e përgjithshme në këtë ndërmarrje. Qeveria e Kosovës, si aksionar, do ta mbështesë këtë ndërmarrje me interes strategjik për vendin dhe shumë shpejt do të diskutohet edhe plani për rimëkëmbjen, i cili është duke u përgatitur nga Bordi i Telekomit”, shkruan Hoti

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close