Shqyrtohen aplikacionet,në listën e ngushtë të kandidatëve për Avokat të Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës,
2. Shqyrtimi i Raportit të panelit përzgjedhës për shqyrtimin e aplikacioneve, intervistim dhe listën e ngushtë të kandidatëve për Avokat të Popullit,
3. E ndryshme.
Vendi: N302 Koha: 13:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close