Kanali i dytë gjerman “ZDF”:Në Kosovë, koronavirusi jashtë kontrollit

Kanali i dytë shtetror  gjerman “ZDF” ka realizuar një reportazh në Kosovë rreth situatës pandemike dhe, sipas tij, situata me COVID-19 ka dalë plotësisht jashtë kontrollit.

ZDF ka përmendur numrin e lartë të personave që po vdesin si pasojë e virusit, derisa thekson faktin se Kosova ka më pak se dy milionë banorë.

“Në Kosovë, një vend që ka gati 2 milionë banorë, ndodhin çdo ditë nga 12 vdekje si pasojë e koronavirusit”, thuhet në shkrimin e publikuar nga ZDF.

Gjithashtu, mediumi gjerman ka përshkruar edhe situatën e rënduar nëpër spitale, mungesën e respiratorëve dhe zënien e pothuajse të gjithë shtretërve.

https://www.zdf.de/nachrichten/heute-in-europa/kosovo-corona-ausser-kontrolle-100.html

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close