Ministri i Jashtëm gjobitet për… një cigare në parlament!

ATSH-DPA/ – Ministri i Jashtëm malajzian, Hishammuddin Hussein tha se kishte paguar një gjobë, pasi ishte kapur duke pirë duhan gjatë një seance parlamentare, javën e kaluar.

“Një gabim është një gabim dhe unë e kisha pranuar atë dhe kërkova falje”, tha Hishamuddin.

Pirja e duhanit ndalohet brenda Dewan Rakyat-it ose Asamblesë Popullore, emri zyrtar për parlamentin e Malajzisë.

Shkelësit duhet të paguajnë një gjobë prej 60 dollarësh dhe me burgim deri në dy vjet për ata që nuk paguajnë.

“Unë i kërkoj falje Dewan dhe premtoj se nuk do ta bëj më”, tha ministri./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close