Kryeministri Hoti: Më 2 shtator do diskutojmë me Serbinë për projekte madhore

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka bërë të ditur edhe njëherë që më 2 shtator Kosova e Serbia do të takohen në Shtëpinë e Bardhë

Ai ka theksuar se SHBA ka qenë gjithmonë vendimtare në procesin e shtetndërtimit të Kosovës.

“SHBA ka qenë gjithmonë vendimtare në procesin e shtetndërtimit të Kosovës.

Më 2 shtator takohemi në Shtëpinë e Bardhë për të diskutuar me palën serbe, si dy vende të pavarura, për projekte madhore të bashkëpunimit ekonomik që do ta ndërrojnë perspektiven ekonomike të Kosovës dhe rajonit.

Kosova është e bekuar me miqtë që ka”, tha ai./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close