Bill Gates:”Unë jap para për të shpëtuar jetë,e ata më akuzojnë se bëj para duke marrë jetë”

Bill Gates gjatë një interviste për Bloomberg u pyet se çfarë mendon për teoritë e komplotit që hetojnë vaksinën në mënyrë që të kontrollojnë mendjet njerëzore me ndihmën e valëve të radios 5G.

“Është e çuditshme. Ata marrin faktin se unë jam i përfshirë në zhvillimin e vaksinës dhe pastaj e kthejnë atë, kështu që në vend që jap para për të shpëtuar jetë, rezulton se unë po bëj para duke marrë jetë. Nëse kjo i pengon njerëzit të vaksinohen ose të informohen për mbajtjen e një maske, atëherë është një problem i madh, “thotë Gates.

Kur u pyet se çfarë mendon, si do të përfundojë e gjithë kjo, ai u përgjigj se vaksina është megjithatë e pashmangshme.

“Inovacionet në terapi do të fillojnë të zvogëlojnë shkallën e vdekjes, por fundi i vërtetë do të vijë vetëm me përhapjen e infeksioneve natyrore dhe vaksinave që do të na japin imunitetin e tufës. Në vendet e pasura, kjo do të ndodhë gjatë vitit të ardhshëm, në rastin ideal në gjysmën e parë”, tha Gates. .

“Deri në fund të vitit 2021, ne do të dalim nga kjo. Ne jemi me fat që kjo nuk është një sëmundje më vdekjeprurëse,” përfundoi ai.

/proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close