Të kesh një motër të madhe është fat

Kushdo që ka një motër të madhe, apo ndonjë vëlla më të madh se vetja, mund të ketë përjetuar të paktën një herë në fëmijëri, arenën e një lufte.

Po kur koha kalon dhe të dy palët rriten, e kuptojnë më së miri rëndësinë e njëri-tjetrit në jetën e tyre. Shpeshherë vajzat kur janë të vogla kanë një raport të tensionuar me motrën e tyre me të madhe, shkak për këtë bëhen lodrat, rrobat, vëmendja e prindërve e gjithçka tjetër. Por kjo nuk zgjat përgjithmonë, pasi ato kur rriten krijojnë një raport të fortë njëra me tjetrën. Më poshtë ju sjellim arsyet pse duhet të ndiheni me fat nëse keni një motër më të madhe.

Ajo gjithmonë do t’ju dëgjojë

Motra më e madhe do t’ju dëgjojë në çdo kohë dhe për çdo gjë do të jetë aty për ty. Dhe për shkak të faktit që ju keni përjetuar të dyja situata shumë të ngjashme, ajo e vë atë në një pozitë të vlefshme për t’ju dhënë këshilla kur doni ose keni nevojë për të.

Ajo do t’ju udhëzojë gjithmonë drejt vendimeve të drejta

Në rrethin miqësor gjithmonë mund të keni miq të sjellshëm, por askush nuk zë vendin e motrës. Pra, në vend që dikush t’ju thotë se çfarë doni të dëgjoni, një motër do t’ju tregojë të vërtetën.

Motra ju ka dashur gjithmonë

Motra juaj më e madhe, më shumë se çdokush tjetër përveç prindërve tuaj, dhe ndoshta edhe më shumë se ata, lumturohet kur mëson se do të bëhet me motër. Ajo ju ka dashur shumë kohë para se t’ju takojë, sepse ishit motra e saj e vogël.

Ju mëson rreth gjërave që doni

Nga muzika, filmat, seritë televizive dhe zgjedhjet e veshjeve, motrat dhe vëllezërit tanë më të mëdhenj na ndikojnë në shumë mënyra.

Ajo ju jep këshilla për djemtë

Ndërsa një nënë mund të japë këshilla për djemtë, mund të mos jetë aq e lehtë për të folur me të për këtë teme, siç mund të flasësh me motrën. Motra jote është dikush që me të vërtetë do t’ju dëgjojë pa gjykim dhe pastaj do t’ju japë këshilla të ndershme.

Ajo e bëri fëmijërinë tuaj të këndshme

Të kesh një motër mund të jetë e ashpër, kaotike, dhe të sjellë një kuptim krejt të ri në rivalitetin mes motrash. Megjithatë, shumica e fëmijërisë me motrën tuaj nuk do të kishte qenë ndonjë kënaqësi pa të. Kur keni një motër, do të thotë që gjithmonë keni dikë që do kalojë kohë ju

Ndani të njëjtat kujtime të fëmijërisë

Të gjitha kujtimet e fëmijërisë që keni ndoshta përfshijnë motrën tuaj. Ju mund të kujtoni edhe në momentet më të çmendura të familjes, madje edhe ato që nuk do të ndani kurrë me publikun.

Ajo është mikesha juaj e përjetshme

Motra jote është mikesha juaj më i mirë që do ta keni përgjithmonë. Askush tjetër nuk ka qenë pranë jush nga dita e parë deri në ditën tënde të fundit, përveç motrës suaj. Motra është përgjithmonë me ju dhe shoqja më e mirë në botë.

Ajo do të bëjë gjithçka për t’ju ndihmuar

Një motër më e madhe gjithmonë do t’ju dojë pa kushte dhe do të jetë aty për t’ju dhënë ndihmë në çdo kohë që nevojitet.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close