Përderisa Ramosaj deklaron se sot do të vazhdojnë punimet në rrugën Deçan-Plavë,Serbia njofton për formimin e një këshilli për “mbrojtjen” e objekteve të shenjta

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj ka deklaruar se punimet e ndaluara në udhën Pejë-Plavë do të vazhdojnë sot,edhe pse to ishin ndërprerë me kërkesë të kryeministrit Hoti.

Nga an tjetër presidenti serb ka deklaruar se këtë do ta nxjerr si temë në tavolinën e bisedimeve në BrukselPo ashtu ata kanë paralajmëruar të formojnë një këshill për mbrojtjen e objekteve të shenjta e cila përkon sigurisht me ngjarjet e fundit përreth pretendimeve të tyre se kinse janë të rrezikuara objektet e tyre fetare në Mal të Zi dhe Kosovë!

/proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close