Vetëvendosje, kërkon sqarime për ndërprerjen e punimeve në rrugën Deçan-Plavë

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu, Hajrulla Çeku dhe Shpejtim Bulliqi, të cilët janë anëtarë të Komisionit për Infrastrukturë i kanë shkruar kryeministrit Avdullah Hoti, duek kërkuar sqarime shtesë rreth ndërprerjes së punimeve për ndërtimin e rrugës Deçan-Plavë.

Sipas tyre, vendimi për të ndërprerë punimet në ndërtimin e rrugës Deçan-Plavë është jashtëzakonisht i dëmshëm, jo vetëm në aspektin ekonomik e infrastrukturor, por edhe në atë politik e shtetëror.

“Qeveria e Kosovës e ka përgjegjësi mbrojtjen dhe afirmimin e interesave të shtetit të Kosovës dhe të qytetarëve të saj. Nisur nga kjo deputetë të GP të LV-së, sot, kanë dorëzuar kërkesën për shpjegime në lidhje me ndërprerjen e punimeve në realizimin e këtij projekti”, njoftoi Lëvizja Vetëvendosje.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close