PREZANTOHEN GJETJET NGA MONITORIMI I PUNËS SË KUVENDIT

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) sot në një konferencë për media ku do të prezantojë gjetjet kryesore nga monitorimi i punës së Kuvendit gjatë sesionit pranveror 2020 dhe vlerësimin lidhur me performancën e Kuvendit gjatë këtij sesioni.

Konferenca mbahet në zyret e KDI-së, në Prishtinë, duke filluar nga ora 11.00.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close