Ky është qyteti i parë kinez mbuluar me rrjetin 5G

Qyteti i Kinës jugore të Shenzhen është qyteti i parë në vend që mbulohet plotësisht nga rrjeti i pavarur 5G, tha të hënën kryetari i këtij qyteti, Chen Zhugui.

Chen tha në konferencën për shtyp se qyteti ka përfunduar qëllimin e caktuar nga 2019 për ndërtimin e 45,000 stacioneve bazë 5G deri në fund të gushtit 2020 në mënyrë që të sigurojë plotësisht krijimin e rrjetit të qytetit 5G, raporton CRI.

Shenzhen tani ka më shumë se 46,000 stacione bazë 5G, që është dendësia e stacioneve që besohet të jenë më të lartat në botë, tha sherbimni i qytetit për teknologji dhe informim.

Hapi tjetër është të inkurajojmë zhvillimin e industrisë 5G duke arritur një përparim në teknologjitë 5G dhe ndërtimin e një ekosistemi gjithëpërfshirës 5G.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close