Rektori i ri ,Sahiti: Nuk do të lejoj të ketë ndikime politike në UP

Rektori i sapo zgjedhur i Universitetit të Prishtinës, Naser Sahiti ka thënë se përmirësimi i mësimdhënies dhe infrastruktures në UP do të jetë prioritet i tij në mandatin katërvjeçar.

Sahiti, në paraqitjen e parë si rektor para gazetarëve, u zotua se nuk do të lejojë që të ketë ndikime politike në UP.

Ndryshe, Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës zgjodhi Naser Sahitin si rektor të UP-së në një mandat katërvjeçar.

Kryetari i Këshillit Drejtues, Ujkan Bajra tha se i tërë procesi ka qenë transparentë dhe se kandidati Sahiti ka marrë shtatë vota.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close