Licencohen edhe 18 laboratorë për kryerjen e testeve serologjike

Ministria e Shëndetësisë ka licencuar sot edhe 18 laboratorë privatë për kryerje të testeve SARS COV2.

Në listën e publikuar nga ministria, gjashtë laboratorë të licencuar janë në Prishtinë, katër janë në komunë e Pejës dhe tetë të tjerë në komuna tjera.

Lista e plotë e laboratorëve të licencuar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close