Së shpejti i gatshëm për vizitorë Parku i Pishave në Zhegovc

Atraksioni turistik i vargmaleve të Zhegovcit, pjesës që shtrihet në fshatrat Mirosalë dhe Rahovicë me largësi afro 10 kilometra nga Ferizaj, së shpejti do të jetë i gatshëm për vizitorët.

Tashmë, shtigjet për ecjen janë pothuajse në përfundim dhe gjithashtu edhe infrastruktura tjetër e nevojshme.

Këtë konfirmim dha drejtori i Drejtorisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit, Zekir Bytyqi, dikasteri i cili është bartës i këtij investimi.

Ai tha se me këtë investim, po i jepet një pamje e re kësaj zone, duke rritur kështu mundësitë e zhvillimit rural.

Ndryshe, jo vetëm me këtë investim por edhe investimet tjera që priten të ndodhin në pika të ndryshme turistike në Ferizaj, përfundimisht do të kompletohet mozaiku i investimeve bazë në infrastrukturën turistike.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close