Qeveria miraton ndryshimet në Ligjin për Financimin e Subjekteve Politike

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Financimin e Subjekteve Politike.

 

Zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj duke arsyetuar këtë projektligj tha se me anë të tij parashihet të ketë kontroll më të madh dhe auditim të subjekteve politike.

Mbledhja e qeverisë është duke vazhduar ku po trajtohen një sërë çështjesh.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close