Ultimate magazine theme for WordPress.

Aplikacioni “Zoom” në ekranet inteligjente të “Google” dhe “Amazon”

ATSH-ANSA/ – Aplikacioni “Zoom” i videokonferencave, që fitoi popullaritet në kohën e koronavirusit dhe izolimit, po përgatitet të jetë pjesë e ekraneve inteligjente të “Amazon”, “Google” dhe “Facebook”, që në këtë mënyrë renditen në kandidatët për t’u bërë mjete të punës online, njoftoi sot kompania kaliforniane.

“I pari që do të ketë “Zoom” do të jetë ekrani “Portal”, i Facebook-ut, ku aplikacioni i videokonferencave do t’i bashkohet “Messenger”-it dhe “WhatsApp”-it në shtator”, sqaroi kompania.

Megjithatë, deri në fund të vitit, “Zoom” do të mund të përdoret për të bërë videothirrje edhe me “Echo Show” nga Amazon dhe me “Nest Hub Max” nga Google.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close