Blom i cili besohet të ishte njeriu më i vjetër në botë, vdiq të Shtunën në Afrikën e Jugut

Fredie Blom nga Republika e Afrikës së Jugut, i cili besohej se ishte njeriu më i vjetër në botë, vdiq sot në moshën 116 vjeçare.

Dokumentet e Blomit tregojnë se ai ka lindur në provincën e Kepit Lindor në maj të vitit 1904, por Libri i Rekordeve Guinness nuk e shënoi kurrë si njeriun më të vjetër në botë.

Kur ishte adoleshent, e gjithë familja e tij vdiq si rezultat i pandemisë së gripit spanjoll në 1918.

Ai i mbijetoi dy luftërave botërore dhe aparteidit.Familja e Blom tha që ai vdiq një vdekje natyrale.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close