Krahina e Mirditës në një hartë gjermane të vitit 1941

(harta është publikuar pjesërisht).

Në hartë janë paraqitur rrugët ndërlidhëse, vendbanimet (mungojnë disa), emërtimet sipas bajrakëve (pjesërisht), lumenjtë dhe degët e tyre, toponimet, malet, lartësia mbi nivelin e detit, etj.

MIRDITA:Histori dhe aktualitet

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close