Washington Post publikon një regjistrim të motrës së Trumpit ku ajo flet fjalë të rënda për vëllain e saj

Presidenti amerikan Donald Trump gënjen, është mizor, nuk lexon, ai është regjistruar në kolegj duke mashtruar, pretendon motra e tij me madhe Marian Trump Barry.

Biseda me Marian, e cila është një gjykatëse federal në pension, u regjistrua në vitin 2018 dhe 2019 dhe u botua nga Uashington Post sot.

Barry, 83 vjeç, u tmerrua nga “ajo që u bënë fëmijëve në kufi” me Meksikën. Si gjykatëse federale, Barry njëherë kishte akuzuar një gjykatës imigrant për ngacmimin e azilkërkuesve në sallën e saj të gjyqit.

Supozohet se Presidenti Trump “nuk e lexoi mendimin për emigracionin”.

“Çfarë lexoi?”, Pyet Mary Trump. “Jo. Ai nuk lexon,” u përgjigj Barry.

“E tëra që ai dëshiron është t’I pëlqejë bazës së tij të votuesve … Ndërsa baza e tij, Zoti im, nëse je person fetar, dëshiron të ndihmosh njerëzit. Mos e bëni këtë”, tha Barry në një intervistë që Post tha se ishte filmuar në fshehtësi. .

Në një pikë tjetër, shkruan Posti, Barry tha për vëllain e saj, “Është gjithçka e rreme.Është gjithçka e rreme dhe mizore. Donaldi është mizor”.

Barry madje deklaroi në bisedë se vëllai i saj Donaldi (74) ishte një student i keq. “Unë I shkrova detyrat e shtëpisë për të,” tha ajo.

Ndërsa ajo shtoi, “Unë e vozita atë nëpër Nju Jork duke u përpjekur ta regjistroja në kolegj.”

Barry tregoi gjithashtu tmerrin se si ishte vëllai i saj si president.

“Tweet dhe gënjeshtra e tij e mallkuar, Zoti im,” tha ajo. “Unë flas shumë lirshëm, ju e dini se çfarë dua të them. Ndryshon rrëfimin. Papërgatitje. Gënjeshtëra.”

Shtëpia e Bardhë ende nuk ka komentuar publikimin e bisedës në Washington Post.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close