Diplomati Song Min thotë se udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong Un është në gjendje kome

Diplomati i Koresë së Jugut Chang Song Min pretendon ta dijë se udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong Un është në gjendje kome, dhe se motra e tij ka marrë kontrollin.

Ish ndihmësi i presidentit të ndjerë të Koresë së Jugut, Kim Dae Jung pretendon se Koreja e Veriut po fsheh të vërtetën për shëndetin e përkeqësuar të liderit të saj dhe thotë se, aq sa ai e kupton, sundimtari i Koresë së Veriut është në gjendje kome, shkruan Daily Mail.

Ai u tha mediave lokale se motra e Kim, Kim Yo Jong është në pozicion për të marrë përsipër disa nga kompetencat e vëllait të saj.

Chang Song Min pretendon se edhe pse media e Koresë së Veriut publikoi fotografi që pretendojnë të dëshmojnë se Kim mori pjesë në mbledhjen e qeverisë të enjten.

Spekulimet për gjendjen shëndetësore të Kim po rriten për shkak të mungesës së paraqitjeve të tij publike këtë vit, sipas Daily Mail.

/Përgatitur nga proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close