Gjuriqi tregon që me 4 shtator “janë të gatshëm për bisedime konstruktive”

Më 4 shtator në Shtëpinë e Bardhë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do mbahet takimi mes palës kosovare dhe asaj serbe.

Për takimin ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Washington, është deklaruar drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq.

Ai ka thënë se pala serbe është e gatshme të bisedoj vetëm për një bisedë konstruktive dhe se do të jenë të hapur vetëm për bisedime mbi ekonominë.

“Synimi i nikoqirëve për t’u përqëndruar në ekonomi përkon me qëndrimin tonë se zhvillimi i lirë i njerëzve, kapitalit, mallrat dhe shërbimet, heqja e barrierave dhe lidhjet më të mira ekonomike është e nevojshme në të gjithë rajonin për zhvillimin e përbashkët”, tha ai për Veçernje Novosti.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close