Hoti shkon sot në Deçan viziton edhe manastirin

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti do të bëjë vizitë sot në komunën e Deçanit.

Nga zyra e kryeministrin kanë njoftuar se gjatë vizitës në Deçan, Hoti do të qëndrojë edhe në Manastirin e Deçanit.

Vizita e Hotit në Deçan do të mbahet në ora 11:30.

Të kujtojmë se kryeministri kohë më parë kishte kërkuar të ndërpriten punimet në ndërtimin e rrugës Deçan – Plavë,gjë e cila ka nxitur reagime të shumta ,për shkak se vendimi i kryeministrit ishte pasojë e presioneve nga Kisha serbe si dhe Beogradi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close