Vuçiq në RTS:”Trumpi është më i favorshmi për Serbinë sesa të gjithë presidentët e mëparshëm amerikanë”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha se “delegacioni serb është 10 herë më i përgatitur se pala shqiptare për takimin në Uashington.”

Ai tha se Presidenti amerikan Donald Trump është më i favorshmi për Serbinë sesa të gjithë presidentët e mëparshëm amerikanë.

“Ne do të jemi të gatshëm për të gjitha opsionet, ne e dimë çdo fshat dhe të gjitha marrëveshjet, ndryshe nga ato që vijnë”, tha ai për RTS, duke shtuar se ai do të informojë publikun serb për gjithçka që po ndodh.

Vuçiq tha se agjenda e takimit në Uashington nuk dihet ende, por që tani për tani dihet se do të ketë të bëjë me ekonominë./PROINFORMACION.COM/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close