Nga lavdia e luftës çlirimtare të UÇK-së në një tenor me famë botërore

Tenori kosovar me famë botëror, Ramë Lahaj, ishte pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lahaj që ka ngjitur skenat më të njohura botërore të operas  dikur ishte ushtar në luftë derisa sot është ushtar në paqe.

Lahaj kishte publikuar dy imazhe në Facebook, Madje, ai ka zgjedhur që me krahasimin e fotografive nga koha kur ishte ushtar në vitin 1999 dhe nga interpretimi në Operan e Barcelonë të shkruajë edhe disa fjalë shumë motivuese që secili të ndjekë ëndrrën e tij.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close