Kompanitë me lidhje serbe dhe ruse ia mësyejnë IPKO-s

Operatori i telefonisë mobile IPKO, po bëhet gjithnjë e më atraktiv për investitorët e rajonit, duke u parë jo vetëm si investim me përfitim ekonomik, por edhe strategjik.

Kështu deri më tash mësohet se janë edhe kompani që ose në mënyrë direkte, apo indirekte, janë të ndërlidhura me shtetin e Serbisë dhe të Rusisë.

Pas shprehjes së interesit për të blerë operatorin jopublik të telefonisë mobile dhe internetit IPKO nga Telekomi i Serbisë, së fundi është futur në lojë edhe një ivestitor i shumëpërfolur bullgar, me lidhje të shumëfishta ruse dhe me dyshime për përfshirje në afera kriminale, bëjnë të ditur burime të lidhura me zhvillimet.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close