Shtyhet fillimi i vitit të ri shkollor më 15 shtator

Viti i ri shkollor 2020-2021, në Kosovë do të fillojë më 15 shtator.

Fillimi i vitit të ri shkollor 2020-2021 është shtyrë për 15 shtator, për shkak të situatës me COVID-19 në vend.

Kjo u bë e ditur pas takimit të ministrit të Arsimit, Ramë Likaj, bashkë me SBASHK-un, IKSHPK-në dhe përfaqësues të MSH-së.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close