Ultimate magazine theme for WordPress.

Ushtarët ilir dhe shqiponja!

Simbole të kryera në një rrip i përdorur nga ushtar ilir. Nuk është tërheqës vetëm fakti që paraqiten kaq bukur ushtarët ilir në betej por edhe më të veçant e bën Shqiponja dykrenare që gjendet po në të.!

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close