SBASHK:Emrat e pjesëmarrësve në grupet e trajnimeve

SBASHK-u ka publikuar emrat e pjesëmarrësve në grupet e trajnimeve për ciklin fillor dhe të mesëm.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar anëtarë të SBASHK-ut,

Më poshtë po publikojmë emrat e pjesëmarrësve në grupet e trajnimeve që do të fillojnë nesër e shtunë, më 29.08.2020.
Kodin e kyçjes, emrin e trajnerit, orarin dhe shënimet tjera, pjesëmarrësit e trajnimeve do t’i marrin në adresat e tyre elektronike.
SQARIM: Emrat dhe te dhënat tjera të pjesëmarrësve në trajnime ne i pranojmë nga kryetarët sindikal komunal e ata i pranojnë nga kryetarët sindikal të shoqatave sindikale (shkollave).
Nëse ndonjëri nga emrat e publikuar më poshtë nuk e pranon njoftimin në adresë elektronike, le të komunikojë me kryetarin e Sindikatës Komunale të komunës së tij/saj.

Lista e pjesëmarrësve sipas trajnimeve është kjo:

MËSIMDHËNIA E GJUHËS DHE LETËRSISË SHQIPE PËR CIKLIN FILLOR DHE TË MESËM
1 Gjon Gjergji Dom Mikel Tarabolluzi Viti
2 Sabahate Mahmuti Bafti Haxhiu Viti
3 Labinotë Halimi Njazi Rexhepi Viti
4 Liridona Kryeziu Dëshmorët e Lubishtës Viti
5 Ajete Pllana Dëshmorët e Lubishtës Viti
6 Hakile Ademi Gjon Sereqi Kllokot
7 Emine Salihu Gëzimi Ynë Viti
8 Skender Mala Dëshmorët e Lubishtës Viti
9 Burim Shabani Dëshmorët e Lubishtës Viti
10 Arlinda Mjeku Dr.Ibrahim Rugova Obiliq
11 Nazife Prenqi Dr.Ibrahim Rugova Obiliq
12 Fjolla Mjeku Dr.Ibrahim Rugova Obiliq
13 Arbresha Krasniqi Dr.Ibrahim Rugova Obiliq
14 Kimete Gruda Dr.Ibrahim Rugova Obiliq
15 Fikrete Spahiu-Pllana Dr.Ibrahim Rugova Obiliq
16 Florije Pervetica 7 Marsi Prishtinë
17 Antigona Berisha Mitrush Kuteli Prishtinë
18 Fitore Sherifi Ajeti Mitrush Kuteli Prishtinë
19 Remzije Saraqi Faik Konica Prishtinë
20 Pajtesa Doli Faik Konica Prishtinë
21 Shpresa Kastrati Anton Zako Qajupi Prishtinë
22 Shpresa Lohaj Anton Zako Qajupi Prishtinë
23 Shengjyle Krasniqi Anton Zako Qajupi Prishtinë
24 Sevdije Maliq Meto Bajraktari Prishtinë
25 Aferdita Prokshi Meto Bajraktari Prishtinë
26 Ibadete Syla- Gashi Meto Bajraktari Prishtinë
27 Shyhrete Dobratiqi Nexhmi Mustafa Prishtinë
28 Donika Llumnica Nexhmi Mustafa Prishtinë
29 Besim Reçica Nexhmi Mustafa Prishtinë
30 Sanije Jashari Hasan Prishtina Prishtinë
31 Florentina Selmanaj Hasan Prishtina Prishtinë

UDHËHEQJA DHE PLANIFIKIMI STRATEGJIK NË ARSIMIN PARAUNIVERSITAR
1 Fatime Ibrahimi Qerdhja Lipjan
2 Liridona Aliu Qerdhja Lipjan
3 Liridona Salihu Qerdhja Lipjan
4 Fatime Ibrahimi Qerdhja Lipjan
5 Liridona Aliu Qerdhja Lipjan
6 Liridona Salihu Qerdhja Lipjan
7 Vlora Krasniqi Migjeni Obiliq
8 Xhelal Krasniqi Migjeni Obiliq
9 Sebahate Sadiku Migjeni Obiliq
10 Magbule Zhegrova-Gashi Fazli Graiçevci Obiliq
11 Anemonë Kurshumlija Fazli Graiçevci Obiliq
12 Arbenita Krasniqi Fazli Graiçevci Obiliq
13 Ardian Haziri Dom Mikel Tarabolluzi Viti
14 Vadete Bilalli Bafti Haxhiu Viti
15 Ramize Murtezi Gëzimi Ynë Viti
16 Lirie Rexhepi Gëzimi Ynë Viti
17 Leonora Deliu Misini Ndre Mjeda Viti
18 Betim Shaqiri Hysen Tërpeza Viti
19 Besart Rexhepi Dëshmorët e Lubishtës Viti
20 Imer Mala Dëshmorët e Lubishtës Viti
21 Valon Idrizi Dëshmorët e Lubishtës Viti
22 Fiknete Hajdari Dëshmorët e Lubishtës Viti
23 Zenel Hajdari Dëshmorët e Lubishtës Viti
24 Besiana Zeqiri Mirali Sejdiu Viti
25 Mervan Mustafa Hysen Tërpeza Viti
26 Amide Emini Safet Rexhepi Viti
27 Skender Idrizi Dëshmorët e Lubishtës Viti
28 Shaban Terstena Dr.Asllan Elezi Gjilan
29 Ardonika Rexhepi Abdullahu Marin Barleti Gjilan
30 Besa Kqiku Rexhepi Marin Barleti Gjilan
31 Elmaz Bunjaku Marin Barleti Gjilan
32 Arta Rexhepi Marin Barleti Gjilan
33 Selvije Cakolli Ibrahim Uruqi Gjilan
34 Valdete Shurdhani Dr.Asllan Elezi Gjilan
35 Hasije Ymeri Dr.Asllan Elezi Gjilan
36 Afrim Gashi 7 Marsi Prishtinë
37 Gani Islami Rilindja Prishtine
38 Burbuqe Sfeqla Meto Bajraktari Prishtine
39 Albulena Osmani Meto Bajraktari Prishtinë
40 Lurjana Krasniq Nexhmi Mustafa Prishtinë
41 Blendi Islami Nexhmi Mustafa Prishtinë
42 Hatixhe Shatmani Nexhmi Mustafa Prishtinë
43 Fatjona Alidemaj Hasan Prishtina Prishtinë
44 Fahrie Vokrri Hasan Prishtina Prishtinë
45 Nora Uka Hasan Prishtina Prishtinë
46 Kimete Kryeziu-Gashi Shtjefen Gjeqovi Lipjan

FORCIMI I KAPACITETEVE PËR UDHËHEQJEN EFEKTIVE TË DIALOGUT SOCIAL
1 Drenushë Rrahmani Dom Mikel Tarabolluzi Viti
2 Edona Reçica – Agushi Qerdhja Lipjan
3 Albulena Bunjaku Migjeni Lipjan
4 Erxhan Terpeza Dy Deshmoret Dobraj
5 Lirim Rashiti Vellezerit Domaneku Lipjan
6 Valire Buza Rilindja Prishtinë
8 Shqipe Avdullahu Nexhmi Mustafa Prishtinë
9 Nexhmije Bullaku Nexhmi Mustafa Prishtinë
10 Bardha Muharremi Mitrush Kuteli Prishtinë
11 Deshira Borovci Faik Konica Prishtinë
12 Ganimete Pacolli Andon Z Cajupi Prishtinë
13 Florentina Hoxha Meto Bajraktari Prishtinë
14 Rrezarta Krasniqi Meto Bajraktari Prishtinë
15 Shkendia Jashari Meto Bajraktari Prishtinë
16 Nuraje Limani Meto Bajraktari Prishtinë
17 Hidajete Rama Bajra Meto Bajraktari Prishtinë
18 Arieta Xhemajli Meto Bajraktari Prishtinë
19 Vlerime Mekolli Nexhmi Mustafa Prishtine
20 Arbenita Rexha Syla Nexhmi Mustafa Prishtine
21 Estrita Demaj Nexhmi Mustafa Prishtine
22 Blerta Shatri Hasan Prishtina Prishtine
23 Abetare Rexha Hasan Prishtina Prishtine
24 Egzontina Meqa Hasan Prishtina Prishtine
25 Zana Pozhegu Hasan Prishtina Prishtine
26 Fitore Berisha Hasan Prishtina Prishtine
27 Antigona Aliu Reçiça Hasan Prishtina Prishtine
28 Florije Sermaxhaj Hasan Prishtina Prishtine
29 Hasime Krasniq Hasan Prishtina Prishtine
30 Lendita Haxhimurati Shtjefen Gjeqovi Lipjan
31 Valentina Toska Hasan Prishtina Prishtine
32 Doruntina Jashanica zevendsim diten e trete (III) Lipjan

EDUKIMI MEDIAL DHE ROLI I TIJ NË ZHVILLIMIN SHOQËROR DHE DEMOKRATIK
1 Albina Ilazi Dom Mikel Tarabolluzi Viti
2 Makfireta Zuka Bafti Haxhiu Viti
3 Vjollca Zejnullahu Skender Emërllahu Viti
4 Adelina Ismajli 28 Nëntori Viti
5 Ganimete Limani Njazi Rexhepi Viti
6 Donjeta Trena Gjon Sereqi Kllokot
7 Laura Jahiri Gjon Sereqi Kllokot
8 Pranvera Pira Gjon Sereqi Kllokot
9 Hasan Sopa Skenderbeu Kraishte
10 Agim Buzuku MIGJENI Lipjan
11 Sadije Buzuku MIGJENI Lipjan
12 Shkurta Kutllovci Nexhmi Mustafa Prishtinë
13 Shefkije Lahu Nexhmi Mustafa Prishtinë
14 Mirjeta Dragusha Nexhmi Mustafa Prishtinë
15 Besarta Konesha Meto Bajraktari Prishtinë
16 Diellza Nebiu Meto Bajraktari Prishtinë
17 Albulena Osmani Meto Bajraktari Prishtinë
18 Edona Ibrahimi Anton Zako Qajupi Prishtinë
19 Labinot Berisha Anton Zako Qajupi Prishtinë
20 Albert Sylejmani Faik Konica Prishtinë
21 Shpresa Maxhuni Gecaj Faik Konica Prishtinë
22 Fikrije Mehmeti Faik Konica Prishtinë
23 Remzije Saraqi Faik Konica Prishtinë
24 Deshira Borovci Faik Konica Prishtinë
25 Valire Buza Rilindja Prishtinë
26 Ilira Zajmi Asim Vokshi Prishtinë
27 Mehmet Dashaj 7 Marsi Prishtinë
28 Besa Lluga 7Marsi Prishtinë
29 Ardita Mjeku 7Marsi Prishtinë
30 Vijolete Kalludra 7Marsi Prishtinë
31 Teuta Gashi 7Marsi Prishtinë
32 Lush Tunaj 7Marsi Prishtinë
33 Fatmire Rrahmani Thaqi Dr. Asllan Elezi Gjilan
34 Isnije Salihi Dr. Asllan Elezi Gjilan

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close