Jelena Milic:”Negociata të vështira për palën serbe në Washington”

Drejtoresha e Qendrës për studime Euro-Atlantike, Jelena Milic, ka folur sot për takimin e 4 shtatorit në Washington në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Ajo ka thënë se do të jenë negociata shumë të vështira pavarësisht faktit se është thënë që do të diskutohet vetëm për tema ekonomike.

” Do të ketë negociata të vështira për palën serbe në Uashington”, ka thënë ajo.

Milic ka theksuar gjithashtu se në Serbi nuk ka unitet në mes të shoqërisë civile, opozitës dhe pushtetit sa i përket dialogut dhe një marrëveshje të mundshme me Kosovën.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close