Mashtrimi i ” Appel-it “

Zhurme e madhe per Kosoven por Apple ka mashtruar. Kosoven e paraqet si Kahine te Serbise e jo si shtet ne veti.

Edhe përkundër apeleve, nënshkrimeve e kërkesave nga të gjitha anët e globit sidomos nga shqiptarët dhe miqtë e tyre ndërkombëtar,duke përfshirë fytyra eminente nga bota e muzikës ,kulturës e sportit por edhe të tjerë,Apple vazhdon të paraqesë në hartat e tyre Kosovën si “pjesë të Serbisë”.

Nuk është vetëm Apple,por kjo mosnjohje ka vazhduar për vite me radhe dhe nuk është se ka pasoja vetëm “estetike” por edhe praktike që ndikon në jetën e popullit të Kosovës.

Nuk mund të dijmë arsyen e vërtetë por mund t’a paramendojmë arsyen e të mos qenit të Kosovës anëtare e Kombeve të Bashkuara e që duke pasë parasyshë se Kosova edhe si e tillë është anëtarësuar në shumë organizata ndërkombëtare ,nuk do të duhej të jetë e papranuar nga Apple.

Por mos ti drejtojmë fajsimet gjithmonë nga të tjerët,të shohim se çfarë bën shteti shqiptar dhe shteti i Kosovës për këto hesape.Ato s’bëjnë gjë,ato kanë futur veshët në “lesh” dhe po presin mrekullinë nga jasht!!

/Fahri Xharra/Xhelil Arifi/proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close