Publicisti Fahri Xharra:Sikur te isha bllokuar nga Facebooku shkaku i serbëve, turqve apo grekëve e kisha pranuar lehte,por nga shqiptarët…!!

Fahri Xharra, Gjakovë

Miq te nderuar. Me te vertete nuk mund ti bej ballë ofendimeve dhe sharjeve te shqiptarëve të Maqedonise, te cileve iu eshte ndalur ora nje shekull me heret, kur çdo gjë shqiptare iu duket e huaj, e gërditshme dhe e urrejtur. Mbreme me bllokoi facebooku edhe nje muaj., dhe per anomali nga dy shqiptar te Maqedonise me emrat: – Havzi Mehmedi dhe -Arlind Ramadani.. Sikur te me bllokonin serbet, turqit apo greket e kisha pranuar me lehte kete bllokim aq te shpeshtë, por qe me vjen nga shqiptaret as qe e kisha menduar. Nese keni mundesi te lajmeroni ne faqet e juaj dhe mos te mendohet qe jam terhjekur nga frika. Shqiptareve te Maqedonise iu deshiroj këndellje mendore sa me te shpejte, se si duket turku u fut mbrenda. Te keni kujdes mos komunikoni me bastardhet e kombit, sepse nuk e meritojne. Ata se shpejti do ti ngjajne shqiptarëve te Sanxhakut te Novi Pazarit, pa histori, pa gjuhe shqipe dhe pa ardhmeri shqiptare. Ju lutem edhe nje here te postoni kete shkrim, qe te shihet e vertera e te humburve.

Rrnoft populli shqiptar, por keta te Mawedonise nuk e di se sa gjate e kane. Me plot pezëm ndaj atyre e plotë dashuri ndaj jush ju falemnderit.

Gjithmone i juaji per te verteten shqiptare: Fahri Xharra

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close