Besnik Tahiri i çon porosi Hazirit që tha “presidenti kalon kah zyrat e LDK-së”

AAK-ja iu është përgjigjur sot nënkryetarit të LDK-së, Lutfi Hazirit, që ka deklaruar se emri i presidentit kalon nga zyrat e Lidhjes Demokratike.

Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri në T7 ka thënë se nuk bën të flitet kështu.

Sipas tij, duhet të punohet në mënyrë transparente e se LDK’ja tashmë i ka dy pozita të rëndësishme, kryeministrin dhe kryeparlamentarin.

“Nuk folet bre kështu, qysh kalon, s’bahet presidenti pa AAK’në a e ka LDK kryeministrin edhe kryeparlamentarin, nuk bon me fol kshtu, nuk punohet kshtu. Punohet në mënyrë transparente”, ka thënë ai në T7.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close